Over ons

Peter van Dam

Mijn achtergrond ligt in de weg- en waterbouw waarbij ik in 1994 afgestudeerd ben aan de HTS te Arnhem. Na mijn studie heb ik bij een aantal ingenieursbureaus gewerkt en mijn bijdrage mogen leveren aan uitdagende projecten. In 2008 ben ik met mijn gezin naar Bonaire geëmigreerd alwaar ik een aannemersbedrijf ben begonnen. Ik heb dit met enorm veel plezier en genoegdoening gedaan.

In 2018 hebben wij besloten terug te keren naar Nederland vanwege de scholing van onze kinderen. Dit was tevens een goed moment om de plannen waarop lang gebroed is tot uitvoer te brengen: “het gezamenlijk met mijn broer opstarten van een staalconstructie bedrijf waarbij de specialisatie ligt in het op maat maken van stalen puien”. Inmiddels kunnen we al terugkijken op 5 mooie jaren met heel veel tevreden klanten. Ik houd me voornamelijk bezig met klantcontact, calculatie en werkvoorbereiding. De kans is groot dat u mij te spreken krijgt wanneer u contact met ons opneemt.

Arjen van Dam

Als ik mijzelf met 1 woord moet omschrijven is dat “praktisch”. Al vanaf jonge leeftijd ben ik werkzaam in de metaal in de breedste zin van het woord. Ik heb het vak geleerd van de “oude” ambachtslieden die de mooiste werkstukken konden vervaardigen met beperkte machinerie die men toen ter beschikking had. In die tijd heb ik mijn theoretische kennis in de avonduren aangevuld met een hele map aan vakdiploma’s als resultaat. In mijn ruim 35 jarige loopbaan heb ik slechts 2 werkgevers gehad. Bij mijn eerste werkgever “Vink constructie” in Arnhem heb ik mij vooral beziggehouden met het vervaardigen van staalconstructies zoals trappen, bruggen en hekwerken. Na ruim 12 jaar ben ik overgestapt naar het meer moderne “Hendriks constructies” in Westervoort. Hier heb ik mij gespecialiseerd in het bewerken van rvs, aluminium en staal waarbij het zwaartepunt lag op stalen deuren en kozijnen. Na 25 jaar waarvan 10 jaar als bedrijfsleider was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging heb ik gevonden in de vorm van een eigen bedrijf samen met mijn broer. In maart 2019 hebben wij ons bedrijf opgericht. Wij zijn trots op het feit dat wij vanaf dag 1 het vertrouwen genieten van zowel de particuliere klant als het bedrijfsleven zoals aannemers en interieurarchitecten. Onze puien zijn inmiddels wijd verspreid over het land te vinden. Regelmatig volgt er na het plaatsen van onze puien wel een nieuwe opdracht van een enthousiaste  vriend of kennis van de klant. Wij zijn een klein en toegewijd bedrijf waar de lijnen met de klanten zeer kort zijn.  U bent altijd welkom voor informatie en een kop koffie in onze werkplaats.

Onze klanten zeggen