Werkwijze

Iedere klant en product is uniek!

Wij zijn een kleinschalig bedrijf met grote ambities.

Met een mooie en goed uitgeruste werkplaats en een bescheiden maar zeer toegewijd team zijn wij uitgerust om maatwerk te leveren. Wij zijn trots op onze website welke weliswaar bescheiden van opzet is maar wel een goed beeld geeft van wie wij zijn en wat wij doen.

Onze website zal waarschijnlijk niet bovenin Google te vinden zijn en bevat geen offerte configurator. Ons doel is niet om grote aantallen offerteaanvragen te genereren. Wij willen graag onze tijd en energie voornamelijk aan u en uw product besteden. Dit komt overeen met onze filosofie waarbij wij geloven in kwaliteit in plaats van kwantiteit.

Een stalen pui of deur bijvoorbeeld is geen standaard product. Iedere pui is uniek! Of het gaat om vormgeving, profielsamenstelling, toe te passen hang- en sluitwerk, de wijze van coating of kleurstelling. Om uw wensen helder te krijgen en te vertalen naar het eindproduct is een proces welke volgens ons niet online afgedaan kan worden. Hier gaat een periode van overleg, tekenwerk, aanpassen en wederom overleg aan vooraf. We willen tenslotte 100% zeker weten dat hetgeen wij maken voldoet aan uw verwachtingspatroon.

Wij geloven in een persoonlijke benadering waarin wij gezamenlijk met u optrekken om te komen tot het voor u meest geschikte ontwerp. Een ontwerp dat aansluit op uw wensen en past binnen uw budget.

U kan ons door een mail te sturen of in een persoonlijk gesprek op kantoor (onder het genot van een kopje koffie) kenbaar maken wat uw plannen en wensen zijn. Wij zullen na uw aanvraag binnen enkele dagen bij u terugkomen met opmerkingen, aanvullingen en indien nodig met aanbevelingen waarmee een eerste stap is gedaan om te komen tot een passende aanbieding. Wij streven ernaar dat onze aanbieding naadloos aansluit op hetgeen u voor ogen heeft en dus voldoet aan uw verwachtingen.

Na opdracht zullen wij aanvangen met het opstellen van de werktekeningen. Na goedkeuring van de tekeningen wordt begonnen met het produceren in onze eigen werkplaats.

U bent altijd welkom in onze werkplaats in Dieren om kennis te maken en informatie in te winnen.